Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

OTDK Plusz

Szekciónk legjobbjainak szervezett tudományos gála
2021. június 29., 21:50
Kedves Tagozati 1. Helyezett Előadó!

Az OTDK Humán Tudományi Szekció Ügyvezetése és szakterületi Szakmai Bizottsága nevében szívből gratulálunk kiemelkedő szakmai sikeréhez, és ennek alapján meghívjuk a Szekció zárórendezvényeként a Szekciónk legjobbjainak szervezett tudományos gálára, a Humán Tudományi OTDK Plusz konferenciára, melyet 2021. szeptember 16–17-én, tervezetten személyes részvétellel rendezünk meg Miskolcon.

A konferencia az Ön számára ingyenes, annak teljes költségét (beleértve a szállást, étkezést, utazási költséget) a szervezők biztosítják, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Az OTDK Plusz először teremt lehetőséget arra, hogy a legjobbak szervezett formában találkozzanak egymással és megismerjék egymás kutatási eredményeit, továbbá az első helyezettek közül további elsők kerüljenek ki, ezzel egy újabb szintet képviselve az OTDK történetében.

Épp ezért hívunk és várunk minden OTDK első helyezettet a konferenciára, egymás megismerésére, az online rendezés miatt 2021-ben elmaradt személyes találkozások legalább részleges pótlására.

További fontos és részletes információk az OTDK Plusz menüpontban érhetők el.