Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Online konferencia – technikai információk

Próbanap!

A hallgatók és a zsűritagok a konferencia előtt az NKE által biztosított ún. próbanapon kipróbálják és gyakorolják a tagozati üléseken való részvétel (pl. előadás, hozzászólás) módját. Erre az eseményre az NKE egyéni meghívót küld.

A próbanap időpontja: április 12. hétfő.
Kérjük, lehetőség szerint szakítson időt arra, hogy 9.00 és 11.00, ill. 12.00 és 14.00 között pár perc erejéig belépjen a próbaeseményre, a rendezők tapasztalata szerint ugyanis sok technikai nehézség megelőzhető ezzel a próbával.

A szekció technikai lebonyolítását a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a Microsoft Teams rendszerének segítségével végzi. Microsoft Teams rendszerben zajlanak majd a tagozati ülések, valamint a zsűrielnökök ülése.

Az NKE a résztvevőkkel (hallgatókkal és a zsűritagokkal) felveszi majd e-mailben a kapcsolatot, akik személyesen a számukra generált meghívóval (egyéni linkkel) tudnak majd belépni a tagozati ülésekre. A vendégek a honlapon közzétett linkek segítségével csatlakozhatnak majd a tagozati ülésekhez.


A hallgatók és a zsűritagok a konferencia előtt az NKE által biztosított ún. próbanapon kipróbálják és gyakorolják a tagozati üléseken való részvétel (pl. előadás, hozzászólás) módját.


Az előadóknak javasoljuk a PowerPoint-prezentáció használatát, mely a próbanapon ugyancsak kipróbálásra kerül. Ugyanakkor a ppt használata nem előírás, ha az előadás sikeres megtartásához valamilyen más szoftverre van szükség, az előadók azt is használhatják.


A versenyhez közeledve az NKE részletes technikai tájékoztatót (protokollt, útmutatót) bocsát majd a résztvevők (zsűritagok, hallgatók) és a vendégek rendelkezésére.


A tagozati ülések zavartalan menetét technikai titkárok segítik majd. A tagozati ülések alatt az NKE telefonos ügyfélszolgálatot működtet a technikai problémák hatékonyabb elhárítása és a technikai jellegű kérdések gyors megválaszolása érdekében.


Az egyéb rendezvényeket (megnyitó, záróünnepség, kulturális- és sportprogramok) felvételről, ill. live event stream közvetítésben biztosítjuk, ezeket a honlapunkon elhelyezésre kerülő linkek segítsével lehet majd követni.