Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Elérhető a 2021. szeptember 16-17-én megrendezésre kerülő OTDK Plusz konferencia részletes programja és letölthető programfüzete.
Elérhető a 2021. szeptember 16-17-én megrendezésre kerülő OTDK Plusz konferencia programja.
Kedves Tagozati 1. Helyezett Előadó!

Az OTDK Humán Tudományi Szekció Ügyvezetése és szakterületi Szakmai Bizottsága nevében szívből gratulálunk kiemelkedő szakmai sikeréhez, és ennek alapján meghívjuk a Szekció zárórendezvényeként a Szekciónk legjobbjainak szervezett tudományos gálára, a Humán Tudományi OTDK Plusz konferenciára, melyet 2021. szeptember 16–17-én, tervezetten személyes részvétellel rendezünk meg Miskolcon.
A Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kara tisztelettel meghívja Önt a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekció eseményeire 2021. április 14–16 között.
Tisztelt Résztvevők!

Néhány kiküldött naptáresemény időpontjában lehetnek eltérések. Ennek oka a TEAMS rendszerek eltérő területi beállítása,
Az előadóknak 20 perc áll rendelkezésükre, hogy bemutassák a pályamunkájukat és reagáljanak az opponensi véleményekre. Javasoljuk a PowerPoint-prezentáció használatát, amely a próbanapon kipróbálásra kerül. Ugyanakkor a ppt használata nem előírás, ha az előadás sikeres megtartásához valamilyen más szoftverre van szükség, az előadók azt is használhatják.

A technikai szervezők azt kérik, hogy a ppt-ket szíveskedjenek előre elküldeni a következő címre: otdkszervezo29@uni-nke.hu.

Kérjük, hogy a ppt-t a következőképpen nevezzék el:
Tagozat_címe_Név (pl. Gyerek_es_ifjusagi_irodalom_Gipsz_Jakab)

A küldés határideje: április 12. hétfő (a próbanap) estéje.

A hallgatók és a zsűritagok a konferencia előtt az NKE által biztosított ún. próbanapon kipróbálják és gyakorolják a tagozati üléseken való részvétel (pl. előadás, hozzászólás) módját.
Erre az eseményre az NKE egyéni meghívót küld.
A próbanap időpontja: április 12. hétfő.
Kérjük, lehetőség szerint szakítson időt arra, hogy 9.00 és 11.00, ill. 12.00 és 14.00 között között pár perc erejéig belépjen a próbaeseményre, a rendezők tapasztalata szerint ugyanis sok technikai nehézség megelőzhető ezzel a próbával.

Köszönjük!


Tisztelt Pályázóink!

Kérjük, ellenőrizzék adataikat az OTDT online rendszerében, különös tekintettel a telefonszámra (mobilszámra) és az e-mail címre, mert ezen tudjuk elérni Önöket az online konferencia részleteivel.

Kérjük továbbá, hogy ugyanezen adataikat az otdkszervezo29@uni-nke.hu címre is elküldeni szíveskedjenek, hogy felvehessük Önökkel a kapcsolatot.

Köszönettel,
a Szervezők

Tájékoztatjuk a 35. OTDK Humán Tudományi Szekció pályázóit, hogy a bíráltatási folyamat a vége felé közeledik. Hálásan köszönjük opponenseink munkáját! A szekció kiírása értelmében 2021. április 1-én az addig beérkezett bírálatok szövegét az OTDT online rendszerében az adott dolgozat szerzője vagy szerzői számára elérhetővé tesszük. Ugyanekkor a bíráló személye is ismertté válik a dolgozat szerzője vagy szerzői számára. Az esetlegesen később beérkező bírálatok a beérkezés után válnak elérhetővé számukra.

Tájékoztatjuk a 35. OTDK Humán Tudományi Szekciójának résztvevőit, hogy az online konferenciát a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel együttműködve valósítjuk meg a Microsoft Teams platformon. Hamarosan tájékoztató dokumentumokat teszünk majd közzé a technikai tudnivalókról.

Szeretnénk megnyugtatni minden résztvevőnket, hogy a konferencia előtt egy próbanapot biztosítunk számukra, amikor is kipróbálják és gyakorolják a tagozati üléseken való részvétel (pl. előadás) módját.

További részletek az oldalunk Információk/Online konferencia – technikai információk pontjában találhatók.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) által meghirdetett, a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Roska Tamás Tudományos Előadás megtartására irányuló pályázat nyertese a Humán Tudományi Szekcióban az OTDT tudományterületileg illetékes szakmai bizottságának döntése értelmében Szemethy Tamás. Az eredményhez szívből gratulálunk, előadását a 35. OTDK Humán Tudományi Szekciójában hallgathatjuk majd meg.
Megkezdődött a Humán Tudományi Szekció zsűritagjainak és opponenseinek online regisztrációja.
Az 35. OTDK Humán Tudományi Szekciójában a nevezés határideje 2021. január 11-re módosul.
Az Országos Tudományos Diákköri Tanács körültekintő egyeztetések és alapos mérlegelés után úgy döntött, hogy a 35. OTDK online kerül megrendezésre 2021 tavaszán.
A Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kara és az OTDK Humán Tudományi Szakmai Bizottsága nevében köszöntjük a 35. OTDK Humán Tudományi Szekciójának minden résztvevőjét és minden további érdeklődőt!

A Miskolci Egyetem az észak-kelet magyarországi régió vezető felsőoktatási intézménye, szellemi központja. Nyolc karán több, mint félszáz szakon folytat képzést a Nemzeti Felsőoktatási Törvény által biztosított valamennyi oktatási és képzési szinten: a felsőoktatási szakképzéstől az alapképzésen és a mesterképzésen át egészen a doktori képzésig és a továbbképzésig.
Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT), az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Magyar Tudományos Akadémia fővédnökségével, továbbá a felsőoktatásban érintett minisztériumok és országos hatáskörű intézmények, szervezetek, alapítványok erkölcsi, szakmai, valamint anyagi támogatásával 2021 tavaszára meghirdeti a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferenciát (35. OTDK).